Omet al contingut

Gandia Blasco 2021

La bellesa atemporal i la funcionalitat que ens caracteritzen, una de les propostes més sòlides, completes del sector del disseny contemporani, es reinterpreten amb el traç creatiu de Luca NichettoSøren Rose,Mayice Studio y Made Studio. Creacions de caràcter depurat, equilibrat i arquitectònic capaços de cobrir les necessitats dels espais contract i projectes residencials més exigents.

Lucca Nichetto conquesta el outdoor amb ONDE

i la seva fusió d’estètica escandinava i disseny italià. Es tracta d’una col·lecció modular –composta de butaques, sofàs i taules baixes de línies sòbries i minimalistes– que ha estat pensada per a l’exterior però resulta igualment atractiva en un espai interior.

CAPA, la nova col·lecció de mobiliari d’exterior dissenyada per Søren Rose, evoca el concepte danès ‘hygge’ i es proposa convertir qualsevol tipus d’ambient exterior en una experiència íntima i acollidora. La suau llum de l’estil nòrdic es percep en cadascun dels elements d’aquesta sèrie compacta i singular: la butaca, el sofà dues places i la taula baixa de la col·lecció CAPA combinen alumini soldat termolacat en estructures de línies suaus, fusta d’ Iroko en reposabraços, generosos i càlids tèxtils i superfícies realitzades en el material ultrarresistent Dekton® by Cosentino.

Una altra de les novetats de catàleg 2021 del nostre catàleg és el premiat disseny BUIT (Archiproducts 2019 i NYCxDESIGN 2019 Awards), creat per Mayice Studio. La col·lecció, un tribut a les propietats de l’alumini resultat d’un exhaustiu estudi de resistència i ergonomia, inclou dues peces versàtils, funcionals i visualment trencadores: una butaca i una tauleta-puf. En la malla d’alumini de les peces BUIT pot trenar-se un cordó amb fibra especial per a exterior desenvolupat en col·laboració amb Kvadrat-Febrik.

La nova col·lecció de Made Studio per a GANDIABLASCO, BOSC, evoca la bellesa relaxada de l’enclavament menorquí de Cala en Bosc. Aquest sistema compost de sofàs, butaques, pufs i taules inspirats en el confort i l’adaptabilitat de l’arquitectura mediterrània dóna una gran importància tant al component tèxtil com a la modularitat, que li aporta versatilitat per a encaixar en tota mena d’espais. La xapa perforada present en l’estructura es combina amb detalls en fusta de d’iroko i constitueix una abstracció de les tradicionals tècniques de confecció de mobles de reixeta o vímet.

L’absència de límits que separin interior i exterior, l’omnipresent llum natural i la connexió amb el paisatge, l’arquitectura i el benestar de les persones es respiren en cadascun dels detalls del catàleg GANDIABLASCO 2021.

Pàgina a pàgina, els referents d’estil i avantguarda de GANDIABLASCO capturen a l’observador en un relat visual sobre el seu estil de vida i la passió per l’exterior.